Žena ukázala, co našla pod podlahou. Radili jí, aby se z "domu hrůzy" okamžitě vystěhovala

Mladá žena našla pod podlahou schody vedoucí do sklepa, o kterém neměla ani to nejmenší tušení
Mladá žena našla pod podlahou schody vedoucí do sklepa, o kterém neměla ani to nejmenší tušení
zajímavost

Mladá žena byla před renovací svého domu v naprostém šoku. Zjistila totiž, že žije v domě jako vystřiženém z hororového filmu. Sledující ji prosili, ať okamžitě uteče, nebo špatně skončí. Někteří ale tvrdili, že má děsivý nález logické vysvětlení.

reklama

Na videu je možné vidět, že autorka videa pod starou dřevěnou podlahou objevila schody vedoucí do neznáma. Pod jejím domem se totiž nacházel tajemný sklep, o kterém neměla ani nejmenší tušení.

Fanoušci se shodli na tom, že její nález překročil všechny meze, a radili jí, ať si okamžitě sbalí svých pět švestek a z domu zmizí, a to co nejrychleji. Tajné místnosti v domech jsou totiž hvězdami hororů. Jejich objevení ale většinou nevede k ničemu příjemnému. Majitelé domů, kteří na ně narazí, se při jejich prozkoumávání buď záhadně ztratí, nebo něco vypustí ven. Ani jedna možnost nezní příliš lákavě.

„Nemůžu uvěřit tomu, co jsem našla pod podlahou u nás ve špajzu,“ napsala žena na video, které ukazuje schody vedoucí do neznáma, pokryté prachem a kousky omítky. Řada sledujících nemohla uvěřit tomu, co následovalo. Nebojácná žena se vydala po děsivých schodech dolů prozkoumat, kam vedou. Někteří video ani nezvládli dokoukat.

„Tam určitě někdo byl,“ napsala jedna fanynka, která video nejspíše zastavila hned v momentě, kdy uviděla zaprášené schody vedoucí do temné místnosti.

Žena nakonec zvládla sejít dolů po schodech a posvítila na jednu ze zdí tajemné místnosti. Na videu bylo možné vidět, že na zdi ve sklepě je zeleno-žlutý plakát. Byl ale poničený, vypadalo to, jako by ho ze zdi někdo seškrábal.

„Tak to ne, hned bych se stěhovala,“ objevilo se pod videem.

Někteří lidé ale našli logické vysvětlení. Údajně mohla být tato místnost používaná ke skrytí židovských obyvatel za druhé světové války.

 

@abi_mia14 Wtaf ! This is scary ! #unknownbasment #fyp #duet #scary ♬ Scary - Background Sounds

 

 

Zdroj: TikTok/@Abi_Mia14

KAM DÁL: Dívka má doma neustále zatažené závěsy. Důvod hodně lidí vyděsil.

https://www.ctidoma.cz/clanek/zajimavosti/zena-ukazala-co-nasla-pod-podlahou-radili-ji-aby-se-z-"domu-hruzy"-okamzite-vystehovala-69543
reklama
reklama

To nejzajímavější do Vašeho e-mailu

Máte zajímavou informaci? Chcete spolupracovat?
Kontaktujte šéfredaktora Martina Chalupu: chalupa@ctidoma.cz

© Centa, a.s.
Jakékoli použití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího užití a zpřístupňování textových či obrazových materiálů bez písemného souhlasu společnosti Centa,a.s. je zakázáno. Čtenář svým přihlášením do jakékoli soutěže na našem webu dává souhlas s tím, že v případě, že se stane výhercem této soutěže, může být jeho jméno na webu publikováno. Centa, a.s. využívala licenci ČTK a využívá fotografie z Depositphotos.